šŸ”Ž Onze praktijk Mijn Portaal Ik heb spoed

Gezondheidscentrum

Thuiszorg SantƩ Partners

Samen sterk
We zijn er in elke levensfase. Dit begint al met ondersteuning bij gezond en blij opgroeien. Is er verpleging of behandeling nodig? We bieden dit thuis of in jouw vertrouwde omgeving. We maken het samen mogelijk om langer zelfstandig te wonen. Thuis, en als de zorgvraag intensief is, in Ć©Ć©n van onze woonvormen. En als het even tegenzit in het leven? Ook dan zijn we er voor jou. Samen sterk.

Bekijk website

Fysiocompany Nederhemert

FysioCompany NederhemertVoor een oplossinggerichte behandeling of bewegen op maat bent u bij ons aan het juiste adres

FysioCompany Nederhemert is een fysiotherapiepraktijk in het gezondheidscentrum van Nederhemert, gevestigd in de gemeente Zaltbommel. Sinds de oprichting in 2011 is er veel veranderd in onze praktijk voor fysiotherapie. De praktijk heeft een sterke groei doorgemaakt en zich naast reguliere fysiotherapie verder gespecialiseerd in: manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, zwangerschapsgerelateerde bekkenklachten, dry needling en mobilisaties volgens het Mulligan concept. Daarnaast is er ook de mogelijkheid voor (medische) fitness, personal training en buitensporten als bootcamp en hardlopen.
Kenmerkend voor de praktijk is de laagdrempeligheid en de kwalitatief hoogstaande zorg. Kernwaarden binnen deze praktijk zijn dan ook: patiƫntgerichtheid, vernieuwing, doeltreffendheid en samenwerking.

Bekijk website

Logopedie van der Pelt

Mijn naam is Mariƫlle van Pelt. Sinds 1996 is mijn praktijk gevestigd in Ammerzoden.

Mijn werkgebied beperkt zich niet tot Ammerzoden. Op maandagmiddag Werk ik in het Gezondheidscentrum in Nederhemert. Indien nodig, bezoek ik de mensen thuis.

In de praktijk worden zowel kinderen als volwassenen behandeld.
Het is een allround logopediepraktijk met bij- en nascholing op de volgende gebieden:

oromyofunctionele therapie (OMFT), voor het afleren van afwijkend mondgedrag en het aanleren van een goede manier van slikken
stotteren
stemproblemen
dyslexie
sensorische informatieverwerkingsproblemen (SI)

Bekijk website

Dietist Voedingwijzer

Wat is Voedingā†’Wijzer?
Wilt u niet als een patiĆ«nt maar als cliĆ«nt behandeld worden, een kwalitatief prima en specifiek op uw situatie toegespitste dieetbegeleiding ontvangen, dan bent u bij Voedingā†’Wijzer op het juiste adres.
U kunt bij ons de voedingsadviezen in verband met afwijkend eetgedrag, verschillende ziektebeelden en voedingsdiƫten ontvangen of gewoon uw voeding op volwaardigheid laten beoordelen.
Geen mens is het zelfde, daarom krijgen cliĆ«nten van Voedingā†’Wijzer individuele adviezen die zijn toegespitst op hun persoonlijke situatie.
Op onze website vind u ons complete aanbod. Woensdagmiddag zijn we om de week werkzaam in het gezondheidscentrum in Nederhemert

Bekijk website

JBZ Bloedprikdienst

Bij Huisartsenpraktijk Van den Dool in Nederhemert kunt u terecht bij onze prikpost voor bloedafname en materiaalafgifte.


AllƩƩn op afspraak
Bloedprikken kan allƩƩn op afspraak. U maakt eenvoudig zelf online een afspraak.

Bekijk website

Buurtzorg Jong

Wat doet Buurtzorg Jong?
Als u een vraag heeft, merkt dat u vastloopt of zich zorgen maakt over de ontwikkeling of opvoeding van uw kind, dan kunt u tijdens kantooruren direct in contact komen met Ć©Ć©n van onze medewerkers via onderstaande contactgegevens. Deze zal dan met u bespreken waar u tegenaan loopt en hoe we u hierin kunnen ondersteunen. Na uw aanmelding wordt op korte termijn een afspraak gemaakt voor een intakegesprek, u krijgt dan alle ruimte om uw verhaal te doen, daarnaast zal ook meer over Buurtzorg Jong en onze werkwijze worden uitgelegd. Na dit intakegesprek wordt binnen het team gekeken welke medewerker u het beste kan ondersteunen in uw (hulp)vraag. We streven naar Ć©Ć©n contactpersoon voor uw gezin, zodat u zo min mogelijk met verschillende medewerkers te maken krijgt en hierdoor niet steeds uw verhaal hoeft te doen.
OP vrijdagmiddag is er een medewerker van Buurtzorg Jong wwrkzaam in het gezondheidscentrum

Bekijk website